Running for Peace: активісти збиратимуть гроші для українців під час Віденського Марафону
Категорія
Спорт
Дата публікації

Running for Peace: активісти збиратимуть гроші для українців під час Віденського Марафону

Running for Peace: активісти збиратимуть гроші для українців під час Віденського Марафону
Джерело:  online.ua

24 квітня відбудеться щорічний Віденський Марафон, який буде проводитися під слоганом “Running for Peace”. До нього вирішили долучитися активісти із команди Unlimited Democracy Team, які будуть збирати кошти для українців, що наразі продожують боротьбу за свою незалежність у війні з російськими загарбниками.

Джерело: Фейсбук-сторінка  Unlimited Democracy

Активісти збиратимуть гроші для українців під час Віденського Марафону

Легенда про марафон розповідає, як давньогрецький воїн Фідіппіда пробіг дистанцію (42.195 м), щоб сповістити Афіни про перемогу греків над персами в поселені Марафон. Цьогоріч наша команда „ПАЛЯНИЦЯ“ бігтиме як бійці. Бійці правди і справедливості. Зараз Україна бореться за демократію та свободу, відстоює справедливість для всього світу. Наша ціль - показати, що українська нація непереможна! Ми біжимо для України. Задля миру в Україні. Ми незламні духом та неспинні у нашому прагненні свободи. Кожен крок наблизить нас до фінішу, до завершення війни, до перемоги!!! Ми біжимо за для перемоги правди і перемоги у цій війні, - наголошують представники Unlimited Democracy Team.

Активісти звертають увагу на те, що український народ уже два місяці демонструє свою незламність та бореться за свободу та демократію усього цивілізованого світу.

Ми біжимо, щоб показати Українцям, що у цій війні вони не самі. Заради підтримки украінців ми хочемо зібрати по одному євро за кожен наш впевнений крок до перемоги. 42195 м можуть перетворитись на 42195 євро - на 1200 турнікетів, 1200 врятованих життів наших громадян. Лише один євро, який може пожертвувати кожен, перетвориться на нашу спільну потужну підтримку. Тільки разом - ми сильні, - зазначають активісти із Unlimited Democracy Team.

Фото - Аліса Гусєва

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?