Руслана розповіла, чим вразить глядачів фіналу Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана розповіла, чим вразить глядачів фіналу Євробачення

Руслана розповіла, чим вразить глядачів фіналу Євробачення
Джерело:  online.ua

Під час гранд-фіналу пісенного конкурсу 13 травня Руслана виконає пісню It’s Magical.

Про це вона розповіла на прес-конференції, передає ONLINE.UA.

"Мені б хотілося, щоб мій виступ подарував глядачам магію, допоміг багатьом людям змінити ставлення до України, відкрити мою країну знову, її екзотику, зберегти Карпати. Я знаю, що Європа втратила такі ліси, як наші. Бо їх вирубують, і всі заплющують на це очі. В 00:00 відбудеться магія, ми дізнаємось ім'я переможця, і Євробачення виконає свою місію. Станеться магія", - зазначила Руслана.

Читайте також: Євробачення-2017: де дивитися фінал

Щодо суми, яку, як зазначалося у кошторисі, заплатять Руслані за шоу у фіналі, співачка повідомила: "Гроші, які називають гонораром - це бюджет. Зі мною на сцену виходять 30 людей, яким шили костюми, створювалися спецефекти тощо. Це не гонорар, це гроші, які витрачаються на виготовлення шоу. Ми хочемо зробити це гідно і конкурентно".

Вона також додала, що в Європі на подібні шоу витрачають в 10 разів більше. "Я знаю, що у нас стояла задача - економити", - додала вона.

ONLINE.UA вестиме онлайн-трансляцію фіналу Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?