Руслана влаштувала арт-перфоманс у Чорнобилі: (ФОТО, ВІДЕО)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана влаштувала арт-перфоманс у Чорнобилі: (ФОТО, ВІДЕО)

Руслана влаштувала арт-перфоманс у Чорнобилі: (ФОТО, ВІДЕО)
Джерело:  online.ua

Українська переможниця Євробачення, співачка Руслана влаштувала масштабний арт-перфоманс у Чорнобилі. Як повідомляє ONLINE.UA, видовище під назвою «Чорнобиль RE:start» було присвячено 33-й річниці аварії на ЧАЕС.

На початку акції, учасниками якої стали десятки людей, як з України, так і з-за кордону, Руслана поклала квіти до меморіалу «Зірка Полин», який було встановлено на честь загиблих ліквідаторів техногенної катастрофи. Всі присутні вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Серед учасників художньої акції «Чорнобиль RE:start» були не тільки митці, але й також провідні діячі в галузі розвитку чистої енергії. Перфоманс почався на алеї покинутих сіл, по обидва боки якої встановлено 162 таблички з назвами населених пунктів, жителів яких були евакуйовані після вибуху на ЧАЕС.

Головна увага глядачів та учасників акції була прикута до Руслани, яка окрім співу, зйомок відео та спілкування з журналістами провела також онлайн-включення з Джеймсом Мейєром – всесвітньо відомим активістом руху Fridays for Future, який багато років бореться проти екологічних ризиків та кліматичних змін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?