Рябошапка вперше назвав пріоритетні розслідування
Категорія
Україна
Дата публікації

Рябошапка вперше назвав пріоритетні розслідування

Рябошапка вперше назвав пріоритетні розслідування
Джерело:  rbc.ua

Новий очільник ГПУ Руслан Рябошпака називає пріоритетним розслідування резонансних кримінальних справ, в тому числі журналіста "Української правди" Павла Шеремета, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Журналісти поцікавилися у Рябошапки, на які справи звертає увагу очільник МВС Аваков.

"Є дві справи, про які ми говорили з Арсеном Борисовичем. Одна стосується дуже відомого журналіста Павла Шеремета. Інша пов'язане з Одесою. Не буду розкривати деталі, але воно теж резонансне і на слуху... Для нас же важливо показати, що журналістів не можна вбивати і що на це буде відповідь держави навіть через три або п'ять років, але винні будуть сидіти в тюрмі", - відповів він.

 Окрім того, серед пріоритетів роботи Рябошапка також назвав розслідування справ, пов'язаних з розслідуванням злочинів проти євромайданівців, злочинів, скоєних "елітою", в тому числі корупцію, повернення в бюджет держави вкрадених активів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий парламент призначив  заступника голови Офісу президента Руслана Рябошапку генеральним прокурором. Цю кандидатуру президента України підтримали 312 народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?