Рябошапка зробив жорстку заяву про свою відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка зробив жорстку заяву про свою відставку

Рябошапка зробив жорстку заяву про свою відставку
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка відреагував на ініціативу про його відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Відповідну ідею висловив народний депутат Олександр Дубінський. За словами топ-правоохоронця, він спокійно та "професійно" ставиться до подібних висловлювань.

"Якщо підписів буде достатньо, щоб спілкуватися в парламенті на предмет цих підписів, то я прийду до парламенту та спілкуватимуся. А поки що навіть немає про що говорити", - пояснив Рябошапка.

Він зазначив, що, можливо, у Верховній Раді є депутати, невдоволені діяльністю оновленої Генпрокуратури. Це може бути пов'язано з реформами, які торкаються інтересів певних осіб у владі.

Нагадаємо, РУслан Рябошапка обіймає посаду голови ГПУ з 29 серпня. Його кандидатуру узгодили нардепи 9-го скликання на першому засіданні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно з ГПУ був звільнений Сергій Горбатюк. Він критично висловився на цей вчинок генпрокурора.

Пізніше стало відомо, що ображений експосадовець звернувся до Рябошапки із серйозними звинуваченнями, які торкаються його оцінки злочинів втікача Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?