Рядові бойовики ЛНР біжать з передової: розвідка дізналася деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Рядові бойовики ЛНР біжать з передової: розвідка дізналася деталі

Рядові бойовики ЛНР біжать з передової: розвідка дізналася деталі
Джерело:  online.ua

У лавах проросійських бойовиків на Донбасі фіксується збільшення випадків дезертирства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
Читайте також: Бо йовики ЛНР влаштували п'яний дебош на честь 8 березня
У ніч на 8 березня двоє бойовиків так званої ЛНР самовільно покинули місце «служби» в медичному підрозділі, де пізніше виявили велику недостачу ліків групи "А", психотропних та сильнодіючих препаратів.
У той же час в "підрозділах комендантського полку" угруповання в зв'язку зі збільшеним терміном перебування на постах і участі в пошуках дезертирів відзначається зниження морально-психологічного стану. "У полку зростає кількість бажаючих перевестись до інших військових частин через фізичну перевантаженість і нестерпні умови несення служби", - підкреслюють в розвідці.

Читайте також: Бо йовики стріляють самі по собі і крадуть гранати - розвідка
Крім іншого, в спеціальних моргах бойовиків при військово-медичних установах лежать понад два десятки убитих і померлих від ран російських військовослужбовців, підготовлених до відправки назад в Росії з черговим "гумконвоєм" з РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше розвідка дізналася, що бойовики готують провокацію з перевдяганням у форму військових ЗСУ з метою дискредитації сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?