Рясний снігопад викликав дорожній колапс в Іспанії
Категорія
Світ
Дата публікації

Рясний снігопад викликав дорожній колапс в Іспанії

Рясний снігопад викликав дорожній колапс в Іспанії
Джерело:  online.ua

На території північної і центральної Іспанії сильний снігопад заблокував практично всі автомобільні дороги.

Про це з посиланням на видання The Local повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Аномальні морози в США: з'явилися відео з вмерзлими в лід крокодилами

Так, снігопад призвів до закриття основних магістралей в Кастилія-Леоне, Кантабрії, Астурії і гірських районах Арагона, Басконії і навіть Мадриді і частини Балеарських островів. Національне метеорологічне агентство Іспанії випустило попередження про негоду в 33 провінціях на півострові і Балеарських островах.

Очікується, що снігопади триватимуть протягом вихідних і наступного тижня. Влада країни видали рекомендації для автомобілістів щодо забезпечення належним оснащенням, якщо ті зіткнуться з поганими погодними умовами на дорогах.

Набори повинні включати в себе ланцюги проти ковзання для шин, лопату на випадок, якщо потрібно викопати автомобіль із замету, теплий одяг і пайки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в іранському Тегерані через сильний снігопад закрили аеропорти і школи, сотні транспортних засобів застрягли в заметах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?