Рятувальники просять про допомогу для кошеня, яке опинилося на межі життя і смерті
Категорія
Україна
Дата публікації

Рятувальники просять про допомогу для кошеня, яке опинилося на межі життя і смерті

Рятувальники просять про допомогу для кошеня, яке опинилося на межі життя і смерті
Джерело:  online.ua

Команді порятунку тварин, яка знаходиться в Києві, вдалося врятувати маленьке кошеня, однак наразі рятувальники звертаються до усіх небайдужих українців, які мають змогу та бажання допомогти крихітній тварині, що опинилася на межі життя та смерті після кількох днів голоду та переохолодження під завалами столичного підвалу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Kyiv Animal Rescue Group.

За словами київських рятувальників, 28 листопада до їхньої команди порятунку тварин звернулися люди, які кілька днів поспіль чули нявкання кошеняти з підвалу на Оболонському проспекті. Вони негайно прибули на місце та з'ясували, що голос тварини лунав з важкодоступної частині підвалу, яка знаходилася за цегляною перегородкою.

"Після демонтажу перегородки, проведеного ручним інструментом, виявилося, що кошеня знаходиться у вузькій, глибокій щілині, яка була завалена чиїмись кістками. Ймовірно, в цій щілини вже гинули раніше інші тварини, які не змогли вибратися звідти самостійно. Кошеня знаходилося за завалом з кісток і сміття, для його вилучення довелося спочатку розчищати завал, а потім діставати тварину за допомогою телескопічного захоплення", — розповідає пресслужба Kyiv Animal Rescue Group.

Рятувальники звертають увагу на те, що через тривале перебування у вузькій, холодній щілині тварина перебувала у важкому стані і потребувала екстреної госпіталізації. На момент госпіталізаціі — температура кошеняти опустилася нижче 36, воно виснажене, оскільки багато днів знаходилося в холодному підвалі. Стан стабільно важкий.

"Для бажаючих надати фіндопомогу в лікуванні кошеня номера карт:
Приватбанк: 4149 4390 0374 2784 (Сторожук М.М.)
Монобанк: 4441 1144 4587 3266 (Михайло С). Заздалегідь дякую за допомогу!", — пише Kyiv Animal Rescue Group.

Не будьмо байдужими. Разом ми маємо змогу врятувати ще одне життя!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США на вулиці  було знайдено незвичайного "цуценя-єдинорога". Фотографії з собакою показали в мережі — вони за лічені години підкорили мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?