Рятувальники завершили розбирати завали будинку та бази відпочинку на Одещині
Категорія
Україна
Дата публікації

Рятувальники завершили розбирати завали будинку та бази відпочинку на Одещині

Рятувальники завершили розбирати завали будинку та бази відпочинку на Одещині
Джерело:  online.ua

Станом на 18:30 рятувальники завершили розбирати завали у селищі Сергіївка Білгород-Дністровському районі Одещини, по якій російські війська запустили ракети 1 липня.

Джерело: ДСНС

ДСНС завершили розбирати завали в Одеській області

Станом на 18:30 2 липня у смт Сергіївка Білгород-Дністровського району аварійно-рятувальні роботи з розбирання завалів у дев’ятиповерховому житловому будинку та триповерховій будівлі бази відпочинку завершено, - зазначили в ДСНС.

Очільник Одеської ОВА Сергій Марченко повідомив, що влада створила штаб, у складі якого працюють усі необхідні департаменти обласної та районної військових адміністрацій.

Завдяки самоорганізації людей та роботі волонтерів організовано розселення. Розпочинається відновлення пошкоджених будівель та надання гуманітарної допомоги усім постраждалим. Спільно з Червоним Хрестом розподіляються продуктові та гігієнічні набори, а також предмети першої необхідності, — сказав Марченко.

Фото — facebook.com/MNS.GOV.UA

Нагадаємо, що 1 липня російська армія завдала удару по смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Ракети влучили в житлову дев'ятиповерхівку та базу відпочинку. Загинула 21 особа, зокрема одна дитина.

Також постраждало 38 людей: 37 — з житлового будинку (зокрема 6 дітей) та одна людина — з бази відпочинку. Їх госпіталізували до лікарні. Надзвичайникам вдалося врятувати 8 людей, троє з яких — діти.

За даними Оперативного командування «Південь», удару завдали літаки стратегічної авіації Ту-22 трьома ракетами Х-22 з напрямку Чорного моря.

Через трагедію на всій території Одеської області 2 липня оголошено день жалоби.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?