Саакашвілі гнівно прокоментував відхід соратника: з'явилося відео заяви Лорткіпанідзе
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі гнівно прокоментував відхід соратника: з'явилося відео заяви Лорткіпанідзе

Саакашвілі гнівно прокоментував відхід соратника: з'явилося відео заяви Лорткіпанідзе
Джерело:  online.ua

Главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі розгнівав той факт, що начальник Одеської поліції Гіоргі Лорткіпанідзе був змушений піти у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.
За його словами, Лорткіпанідзе був одним з небагатьох, хто не брав хабарів.
"Це був перший начальник поліції протягом дуже довго періоду в історії Одеси, який не брав хабарів. Спочатку у нього відібрали більшість функцій, а потім почали цькування з усіх боків. Звичайно, можна було зробити набагато більше, але спасибі за те, що зберегли мир, повернули Одесу до нормального і спокійного життя і за те, що в повністю прогнилій системі залишився чистим і зберіг честь!", - написав глава ОДА.
"Ну що ж, тепер корупціонери і мерзотники всіх мастей можуть святкувати перемогу. Я їх запевняю, дуже ненадовго!", - додав він, звертаючись до тих, хто вижив грузина з посади.
Також в мережі з'явилося відеозвернення самого Гіоргі Лорткіпанідзе.
"Шановні одесити! Рівно півтора роки тому мені випала унікальна можливість стати громадянином України і очолити поліцію Одеської області. Разом зі своїми колегами ми пройшли складний, проте обов'язковий для майбутнього шлях", - сказав він.
"Я вирішив з власної ініціативи написати заяву про звільнення з займаної посади... Для мене було великою честю працювати начальником поліції Одеської області. У житті все має логічний початок, продовження і кінець", - додав грузин в своєму відеозверненні до одеситів.


Як повідомляв ONLINE.UA, мітингувальники проти призначення колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого начальником Нацполіції Черкаської області прорвалися в будівлю главку, але чиновника там не знайшли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?