Саакашвілі поговорив з Порошенко і Гройсманом: з'явилися несподівані подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі поговорив з Порошенко і Гройсманом: з'явилися несподівані подробиці

Саакашвілі поговорив з Порошенко і Гройсманом: з'явилися несподівані подробиці
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі розповів про зустріч з президентом України Петром Порошенко і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


"Президент Порошенко запросив Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і мене в Адміністрацію Президента, щоб обговорити ті питання, які я піднімав неодноразово, і які вже багато місяців саботують і не вирішуються", - пише Саакашвілі.


"Ми обговорили можливість завершення будівництва і початок функціонування нової Одеської митниці, де вже тільки завдяки технології і новим співробітникам, набраними за конкурсом і забезпеченими високою зарплатою, різко прискориться процес і стане неможливо брати хабарі; питання прискорення будівництва доріг; кадрові питання прокуратури, СБУ, ДФС. Я ще раз підняв питання змін в актах Кабміну, щоб розігнати горіхову мафію, сильно полегшити життя виноробам і в цілому припинити заганяти економіку в тінь", - додав він.


"Прем'єр-міністр попросив кілька днів, щоб дати свої пропозиції. У суботу я повинен отримати остаточні відповіді і повідомлю про них і мешканців Одеської області, і громадськості в цілому", - розповів голова Одеської ОДА.


У той же ж час журналіст Павло Шеремет у своєму мікроблозі в Twitter повідомив, що Саакашвілі збирався у відставку.


"За моїми даними, губернатор Саакашвілі готовий був подати у відставку, але Порошенко не хоче зараз його відпускати", - пише він.


Нагадаємо,  Саакашвілі назвав Кабінет міністрів Гройсмана, який затвердили 14 квітня, "бляклим і третьосортним".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?