Саакашвілі похвалився новою роботою
Категорія
Світ
Дата публікації

Саакашвілі похвалився новою роботою

Саакашвілі похвалився новою роботою
Джерело:  online.ua

Колишній губернатор Одеської області та лідер "Руху нових сил" Михеїл Саакашвілі влаштувався на нову роботу в Нідерландах. Він буде читати лекції в Академії спікерів.

Про це політик повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Мережу підірвав "трон" Саакашвілі з наметового містечка: опубліковано фото

"Сподіваюся, довго читати лекції мені не доведеться, а досвід буду використовувати не для лекцій, а для усунення олігархів від влади і реальної реформації", - написав Саакашвілі, опублікувавши фото в оточенні своїх нових колег.

У своєму пості він підкреслив, що йому дуже подобається новий колектив, члени якого дотримуються правильних цінностей.

Нагадаємо, ще в кінці березня Саакашвілі повідомив, що веде роботу з українськими студентами за кордоном і ділиться з ними своїм досвідом. Тоді ж він заявляв, що готується до швидкого повернення в Україну.

Слід додати, що СБУ заборонила колишньому президенту Грузії в'їзд в країну на три роки. Саакашвілі намагався оскаржити це рішення, але суд не задовольнив його позов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що соратники Саакашвілі влаштували погром в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?