Саакашвілі похвалився тим, як його похвалив Трамп: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі похвалився тим, як його похвалив Трамп: опубліковано відео

Саакашвілі похвалився тим, як його похвалив Трамп: опубліковано відео

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі

похвалився тим, що, коли він перебував на посаді президента Грузії, його хвалив нинішній кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одеського губернатора.


"Зараз вже очевидно, що Дональд Трамп стане кандидатом в президенти від Республіканської партії. Я його добре знаю, ми багато разів зустрічалися, у нього був великий інвестиційний проект в Грузії. Ось що він говорив про нас у 2012 році: «Лідери з усього світу приїжджають до Грузії, щоб повчитися у них того, як потрібно діяти, а Саакашвілі на сьогоднішній день - один з кращих світових лідерів», - згадав Саакашвілі.


Політик додав, що його дивують теперішні висловлювання Трампа про президента РФ Володимира Путіна.


"Одночасно не можу не сказати, що деякі його теперішні висловлювання про Путіна викликають великі питання, хоч він недавно і заявив, що російські літаки потрібно збивати. Сподіваюся, його погляди в цьому питанні будуть еволюціонувати в правильному напрямку", - зазначив глава Одеської ОДА .



Нагадаємо, кандидат у президенти США

Дональд Трамп, якого раніше звинувачували в симпатіях до Володимира Путіна, заявив, що США будуть змушені рано чи пізно збивати російські винищувачі, які літають в небезпечній близькості від американських кораблів і літаків, як це зробила Туреччина

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?