Саакашвілі похвалився успішною розмовою з Порошенком і Гройсманом
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі похвалився успішною розмовою з Порошенком і Гройсманом

Саакашвілі похвалився успішною розмовою з Порошенком і Гройсманом
Джерело:  online.ua

З кінця травня 2016 року розпочнеться будівництво частини пан'європейського транспортного коридору, автодороги  Одеса-Рені, відновлення якої почалося в 2015 році.


Дане рішення затвердили на зустрічі президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі і міністра інфраструктури Володимира Омеляна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook президента України.


"Роботи будуть профінансовані з держбюджету, митних надходжень і з боку країн ЄС, про що ми вели переговори під час недавнього візиту до Румунії", - написав Петро Порошенко.


Міхеїл Саакашвілі зазначив, що відновлення дороги почалося в 2015 році і фінансувалося з бюджету Одеської обласної адміністрації, але домовленості про виділення основних засобів на відновлення вдалося досягти тільки 23 квітня 2016 року.


"Роботи по дорозі ми почали своїми силами ще в минулому році і вони відновилися в березні цього року, але домовленість про виділення основних засобів була досягнута саме сьогодні. Сподіваюся, хоч цього разу відповідні служби не будуть саботувати будівництво цієї дороги і дане народу слово буде виконано ", - написав глава Одеської ОДА.


"Ми також обговорили з Президентом і Прем'єром питання, пов'язані з правоохоронною системою і митницею, і торкнулися тих нагальних питань, які постійно піднімають люди на Одещині та по всій Україні", - додав Міхеїл Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на ремонт українських доріг необхідно 14 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?