Саакашвілі похвалився знесеним Леніним: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі похвалився знесеним Леніним: опубліковано відео

Саакашвілі похвалився знесеним Леніним: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі розпорядився про прискорення  процесу декомунізації, який запустили в Україні, в Одеській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міхеїла Саакашвілі.


"Я розпорядився інтенсифікувати дії щодо позбавлення від комуністичних символів на території Одещини", - написав глава Одеської ОДА.


Також Саакашвілі додав, що 21 квітня сталося знесення пам'ятника Володимиру Леніну в Роздільнянському районі, і оприлюднив відео знесення.


"На зняття прийшли діти з українськими прапорами, однак були й місцеві жителі, які сказали нашим представникам, що вони б більше зраділи, якби в районі зробили дороги. І вони абсолютно праві", - написав Міхеїл Саакашвілі.



Як повідомляв ONLINE.UA, нобелівський лауреат, письменниця  Світлана Алексієвич рекомендувала проводити декомунізацію в Україні жорстко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?