Саакашвілі пообіцяв посадити відомого олігарха: соцмережі збуджені
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі пообіцяв посадити відомого олігарха: соцмережі збуджені

Саакашвілі пообіцяв посадити відомого олігарха: соцмережі збуджені

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі пообіцяв "посадити" олігарха Ігоря Коломойського, коли "прийде до влади".
Про це він заявив 11 листопада під час брифінгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську
правду".
Політик розповів, що Коломойський "отримав завдання від влади атакувати його", в результаті чого на телеканалі "1+1" 10 листопада був випущений в ефір матеріал з очорненням його.
"Коломойський буде сидіти і жодна Швейцарія його не врятує. При моїх зв'язках, такого як він я дістану і з Швейцарії і з Малайзії", - пообіцяв Саакашвілі.
Читайте також: Саака швілі видав нову порцію одкровень про Порошенка
"Коли ми прийдемо до влади, ми захистимо цих вкладників. Цей конкретний банк (Приватбанк - ред.), я впевнений, буде націоналізований, а його власник буде відповідати за всією суворістю закону - сяде в тюрму, коли ми будемо при владі", - додав колишній глава Одеської ОДА.
Відзначимо, що слова політика викликали бурхливу реакцію користувачів соцмереж. Так, Ганна Мурликіна поцікавилася, хто ще буде "сидіти" при владі Саакашвілі: "А Ахметов буде?", на що український журналіст Антон Комаров відповів: "Я так розумію що при Міші всі будуть сидіти. Або він лежати".



Вадим Коваленко: "А він що, стоїть?".
Oksana Vasilenko: "Чого це він так збудився? Знову пооре і затихне".
Volodymyr Motyka: "До Авакова, чи після?".


Павло Паксиватов: "Уже Луценко пересадив усіх... понти передвиборні".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на брифінгу Міхеїл Саакашвілі пообіцяв створити нову політичну силу, метою якої стане зміна теперішньої політичної еліти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?