Саакашвілі прокоментував скандал з журналісткою і показав фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі прокоментував скандал з журналісткою і показав фото

Саакашвілі прокоментував скандал з журналісткою і показав фото
Джерело:  online.ua

Колишній губернатор Одеської області і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі прокоментував  скандал з журналісткою Ольгою Ферар, яка звинуватила Саакашвілі в популізмі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.


«Ось цей «незалежний» журналіст із Рівного, Ольга Ферар, обізвала мене популістом і іншими епітетами», - написав Саакашвілі і опублікував красномовні фото і скріншоти.



«Вона помічник депутата від БПП Миколи Орлова, якого багато разів звинувачували в корупції. Ось хто з нами бореться, це до відома моралістів, які вважають, що мені слід ковтати їх брудні звинувачення», - додав Саакашвілі.


Читайте також:  Саакашвілі побув "термінатором" і ліквідував загрозу для Порошенка - російський публіцист


Нагадаємо, в ході ток-шоу Савіка Шустера 16 грудня Саакашвілі вибухнув криком у відповідь на питання заступника головного редактора видання "Здолбунів City" Ольги Ферар, яка в рамках свого питання фактично звинуватила Саакашвілі в популізмі.


Опублікована також запис ефіру з моментом скандалу.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Міхеїл Саакашвілі звинувачував іншого журналіста в "проплаченісті" і заявляв, що його "надіслав" президент України Петро Порошенко.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?