Саакашвілі розбурхав мережу заявою про земляків в ПАРЄ: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі розбурхав мережу заявою про земляків в ПАРЄ: опубліковано відео

Саакашвілі розбурхав мережу заявою про земляків в ПАРЄ: опубліковано відео

Екс-президент Грузії, а нині  голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі  зізнався, що йому соромно за те, що грузинська делегація не підтримала Україну і не проголосувала за санкції проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.
«Те, що грузинська делегація не проголосувала за санкції проти Росії, не підтримала Україну, це сором і ганьба. Але ми повинні розуміти, в якій ситуації зараз перебуває Грузія. Грузією управляє найбільший приватний акціонер «Газпрому» Іванішвілі », - сказав Саакашвілі.


За його словами, губернатор «абсолютно впевнений, що це ганебне голосування, яке залишиться чорною плямою в історії Грузії, абсолютно не відображає думки суспільства Грузії».


«Я не бачив жодного грузина, який би не підтримував Україну», - додав він, зазначивши, що грузинська влада порушила кримінальні справи проти добровольців, які воюють з Росією на Донбасі - «і це показник».
На закінчення він порівняв нинішнього керівника Грузії і екс-президента України Віктора Януковича, який втік до Росії.



Тим часом, соціальні мережі висловили своє ставлення до заяви Саакашвілі.


Tetyana Marucsh: «Ну, Іванішвілі вже термін протримався. А грузини різні. Дуже різні. Але, на жаль, молодь проросійська. А ще Іванішвілі і відсоток його підтримали це не вся Грузія. Я вірю в грузинський народ!»


Inna Maistrouk:  «Коли бомбили Грузію ... українці розуміли серцем ..а держава підтримувала стосунки з Росією .... всі ми люди ... поки самого не торкнеться ... не дійде .. Все буде добре».


Ruslan Sobol:

«А нікого не збентежив той факт, що після того, як Путін прибрав до рук Абхазію, Грузія мовчить і ніяких претензій не пред'являє. Цього і варто було очікувати - на жаль, після останнього перебування в Тбілісі я для себе зрозумів, що Грузія стає проросійською! Ну що ж - напевно, їм так краще) Удачі їм! ».


Евген Бри:  «Як кажуть у нас в Одесі: грузини і грузинська делегація - це дві великі різниці!».


Nemo Alex:

«Судити про Грузію по її делегації в ПАРЄ це теж що судити про Україну по Порошенку. Істинно братський зв'язок наших народів не зруйнує ніякий уряд ».


Vus Mamedov:

«Грузія котиться стрімко назад в "руській мір". А це корупція, кримінал і відсталість ».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Росії офіційно визнали, що дали притулок екс-президенту-втікачу Віктору Януковичу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?