Саакашвілі розкрив свої політичні партії поза Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі розкрив свої політичні партії поза Україною

Саакашвілі розкрив свої політичні партії поза Україною

Голова Одеської обласної державної адміністрації та колишній грузинський президент Міхеїл Саакашвілі 

висловив упевненість, що створена ним партія "Єдиний національний рух" переможе на майбутніх жовтневих парламентських виборах в Грузії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.


"Моя партія у Грузії «Єдиний національний рух» по більшості опитувань знову зайняла лідируючу позицію. На фоні різкого падіння підтримки коаліції, що контролюється російським олігархом, найбільшим приватним акціонером Газпрому Іванішвілі, я впевнений, що цього разу розум переможе і ми обов'язково виграємо вибори, призначені на восьме жовтня", - сказав одеський губернатор.


Він підкреслив, що його команда обов'язково переможе в Україні.


"Звісно, у мене особисто великі плани в Україні, але прошу тих читачів моєї сторінки, які не говорять грузинською, з розумінням поставитися до того, що іноді я буду викладати тексти і відео на грузинському, як це інтерв'ю Руставі 2. Ми обов'язково переможемо і в Україні, і в Грузії, наведемо порядок і встанемо на дуже швидкий і ефективний шлях розвитку двох карколомних країн", - написав Саакашвілі.



Раніше

Міхеїл Саакашвілі розповів, що на Одещині діє дорожня мафія, за походженням з однієї з кавказьких країн

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?