Саакашвілі розповів про введення Нацгвардії в Одесу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі розповів про введення Нацгвардії в Одесу: опубліковано відео

Саакашвілі розповів про введення Нацгвардії в Одесу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Керівник Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі заявив, що в Одесу введуть війська Нацгвардії для захисту  порядку в місті.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".


Він розповів, що сьогодні обговорював з президентом недавні події в Одесі.


"Проблема, про яку я говорив, що якийсь там посадова особа МВС (радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, - Ред.), Вважає, що те, що сталося в Одесі то що відбувається останніми тижнями, місяцями - це не має нічого спільного з загальнодержавними справами, це якісь дрібні розбірки ", - зазначив голова ОДА.


"Звичайно, це політичні речі. Вони хіба не стосуються державного апарату?", - додав він.


Саакашвілі також заявив, що з приходом на посаду керівника області, зумів навести порядок в регіоні.


"Ми не просто встановили порядок в Одесі. Коли я приїхав в Одеську область, де близько 19 міст, на всіх в'їздах стояли БТРи, люди в масках, по Одесі ходили наряди з собаками", - сказав він.


"Ми з першого дня прибрали все це з вулиці. Наближався туристичний сезон, і лякати людей не було сенсу. І говорили, що це "катастрофа", але нічого не почалося", - розповів Саакашвілі.


Глава ОДА підкреслив, що існує певна небезпека, в зв'язку з чим він і звернувся до глави держави з проханням посилити заходи безпеки.


"Тому я марно нічого не кажу. Я не панікер. Я через багато проходив і не буду говорити марно, що є якась небезпека", - підсумував він.


"Президент доручив керівнику Національної поліції і начальнику Національної гвардії ввести в Одесу додаткові підрозділи до 1000 чоловік для захисту громадського порядку в місті", - повідомив Саакашвілі.



Раніше  Саакашвілі виступив із заявою, в якій підкреслив бездіяльність СБУ і президента України Петра Порошенка, які нічого не роблять щодо ситуації в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?