Саакашвілі у жорсткiй відповіді росіянам натякнув на новий Майдан в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі у жорсткiй відповіді росіянам натякнув на новий Майдан в Україні

Саакашвілі у жорсткiй відповіді росіянам натякнув на новий Майдан в Україні

Губернатор Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі

 звернувся до росіян, натякнувши, що владу в Україні скоро може захопити народ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.


Такий коментар політик зробив у відповідь на заяву Євразійського народного фронту, опубліковану в федеральному тижневику "Российские вести". У ньому губернатора Одеської області звинуватили в тому, що він "зі своїми подільниками де факто здійснив захоплення значної частини українського держапарату".


"Прикриваючись демагогічними гаслами, Саакашвілі та його подільники готують переворот на Україні та прихід до влади в Києві свого угруповання. Після чого вся Україна буде втягнута в реалізацію геополітичних амбіцій Саакашвілі, що вже призвели Грузію до катастрофи", - говорилося в заяві.


"Глибоко нешанованi російська преса і російські імперіалісти, якi давно знаходяться під впливом чергового нападу білої гарячки, явно переоцінили мою роль в Україні. Поки що я ніяку владу в Україні не захоплював, але події можуть розвинутися так, що скоро сам народ України нарешті захопить владу, щоб провести справжні, а не про людське око, реформи і зміни, і тоді ворогам нашої приголомшливої ​​країни мало не покажеться", - написав Саакашвілі.


Раніше голова Одеської обласної державної адміністрації

Міхеїл Саакашвілі розповів про зустріч з президентом України Петром Порошенко і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?