Саакашвілі відмовив Порошенкові: відомий нардеп розкрив подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі відмовив Порошенкові: відомий нардеп розкрив подробиці

Саакашвілі відмовив Порошенкові: відомий нардеп розкрив подробиці
Джерело:  online.ua

Нардеп Сергій Лещенко розповів, що президент України Петро Порошенко пропонував екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі, який сьогодні заявив про відставку з поста губернатора Одеської області, обійняти посаду голови фракції "Блок Петра Порошенка", однак той відмовився.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Відставка Саакашвілі - це логічне завершення результату реформаторів першої хвилі... Те, що відбулося - результат видавлювання всіх, хто відмовився бути частиною корупційного консенсусу. Можете любити Міхо або ненавидіти, але він залишив після себе Грузію, якою можна пишатися", - підкреслив Лещенко.
"Чому Саакашвілі не дали розвернутися в Україні? Тому що він відкинув пропозицію Порошенка очолити БПП. А той не захотів, щоб лаври дісталися іншому. Жадібність - страшна річ", - додав він.
Читайте також: Саака швілі злила Клінтон: соцмережі продовжують кипіти через гучну відставку
Також він зазначив, що останнім часом відбуваються "атаки" на першого заступника голови Національного антикорупційного бюро Артема Ситника Гізо Углаву: "Йде атака на першого заступника голови НАБУ Гізо Углаву, якого намагалися позбавити українського громадянства. Углава - надійний тил Ситника в умовах, коли корупціонери вже не приховують бажання знищити НАБУ. І зупинити їх зможе тільки суспільство".
Як повідомляв ONLINE.UA, Саакашвілі аргументував свою відставку тим, що Петро Порошенко підтримує два клани в Одесі, через що йому не вдається проводити успішну боротьбу з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?