Саакашвілі виклав відео з перерахуванням своїх досягнень
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі виклав відео з перерахуванням своїх досягнень

Саакашвілі виклав відео з перерахуванням своїх досягнень
Джерело:  online.ua

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який 7 листопада заявив про відставку, оприлюднив відео своїх досягнень на посту губернатора.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео на каналі чиновника в YouTube.
"Інфраструктурні проекти Саакашвілі", - говорить назва відео.
"Одеська область стала однією з лідерів України за швидкістю будівництва доріг. На головній трасі Одеса-Рені не було капітального ремонту з моменту її будівництва. Щоб домогтися виділення коштів на її ремонт, Саакашвілі довелося встановити на трасі намет, в якому він працював кілька місяців. Результат - на ремонт вже виділено майже 1 млрд гривень і заплановано 1 млрд 400 млн на 2017 рік. До Саакашвілі дорога з Одеси в Рені займала близько 7 годин, сьогодні - 3. Саакашвілі вдалося перемогти бюрократію і опір дорожньої мафії в Києві", - говорить жіночий голос за кадром.
На відео показані кадри поїздок чиновника по Україні.

Читайте також: Сенса ційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь.


У соцмережах коментують викладений відеоролик.


Є й критичні коментарі:
Валентин Романюк: Все, пішла передвиборча!!!
Наташа Кривошей: У Одеситів найкраще запитати, чи краще стало і чи є зміни.
Як повідомляв ONLINE.UA, Саакашвілі емоційно відреагував на відставку з поста начальника Одеської поліції свого соратника Гіоргі Лорткіпанідзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?