Саакашвілі висловився про стрілянину в Одесі, вилаявши суди і прокурорів: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі висловився про стрілянину в Одесі, вилаявши суди і прокурорів: з'явилося відео

Саакашвілі висловився про стрілянину в Одесі, вилаявши суди і прокурорів: з'явилося відео
Джерело:  7 телеканал

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі прокоментував інцидент зі стріляниною по журналістах в Одесі і заявив, що з почуттям безкарності, яке вкоренилося в місті, необхідно терміново щось робити.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 7 канал, журналістів якого і поранили невідомі.
"Цей факт, що посеред білого дня невідомі дозволяють собі посеред вулиці розстрілювати людей, свідчить, що в місті дуже глибоко вкоренилося почуття безкарності, воно вкоренилося з тієї простої причини, що просто немає покарання... Раніше так діяла міліція, зараз її вже немає. Так само діяла і прокуратура, але ніхто не дає гарантії, що вона і далі може так не діяти, тому що в прокуратурі у нас далі "розбрід", а в судах у нас далі те ж саме», - сказав губернатор.
Він розповів, що після інциденту поспілкувався з президентом України Петром Порошенком, адже його теж хвилюють події в Одесі.
"Але з цим треба закінчувати. Наші вулиці повинні бути безпечні, одесити хочуть бути захищеними і тому вони підтримали посилені заходи безпеки. Як тільки ми їх зняли, якісь виродки знову всім зіпсували настрій", - сказав Саакашвілі.


Нагадаємо, вчора, 3 квітня, знімальну групу 7 каналу обстріляли з помпової рушниці, постраждали два оператори і журналіст.
Пізніше поліція оголосила план з перехоплення автомобіля, на якому зникли ті, хто стріляв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?