Саакашвілі влаштував скандал у відповідь на незручне запитання: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Саакашвілі влаштував скандал у відповідь на незручне запитання: опубліковано відео

Саакашвілі влаштував скандал у відповідь на незручне запитання: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області  Міхеїл Саакашвілі  розгорівся криком у відповідь на питання заступника головного редактора видання "Здолбунів City" Ольги Ферар, яка звинуватила його в популізмі.


Це сталося в ході ток-шоу Савіка Шустера 16 грудня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Facebook.


Читайте також: Саакашвілі побув "термінатором" і ліквідував загрозу для Порошенка - російський публіцист


"У регіонах складається таке враження, і говорять уже за спинами, називають вас популістом. Новим популістом України 2016. Ви апелюєте такими словами як "бариги", "скотинякі" і ін. Ви коли приїжджаєте в регіон, збираєте тележурналістів, вичікуєте кілька хвилин, а потім починаєте спектакль, - незважаючи на те, що Саакашвілі вже почав перебивати її питаннями про те, кому належить її канал, питала Ферар. - Вас знімають, вам аплодують, і так ви курсуєте регіонами. Картинка гарна, ми дуже любимо, ви зараз позиціонуєте себе активно, але до справи не доходять ваші писки в регіонах. Як ви плануєте, ставши президентом, будуючи на популізмі свою діяльність вже зараз, працювати?".


"Продажним журналістам, як ви, скільки б ви мене не обзивали популістом, вам не сховати того факту, що я був єдиним президентом на пострадянському просторі, який не допустив корупцію. Не заховати того факту, що я збільшив бюджет Грузії в 11 разів, знизив податки на 60%. Є розумні журналісти, є продажні, і скільки б ви не кричали "Ганьба", я вас не боюся!", - заявив у відповідь Міхеїл Саакашвілі і разверзнулся тирадою про олігархів, продажні канали і свої досягнення.


У мережі з'явився запис ефіру:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Міхеїл Саакашвілі звинувачував іншого журналіста в "проплаченості" і заявляв, що його "надіслав" президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?