Саакашвілі заявив про підступи кавказької банди на Одещині: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі заявив про підступи кавказької банди на Одещині: опубліковано відео

Саакашвілі заявив про підступи кавказької банди на Одещині: опубліковано відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі

заявив, що на Одещині діє дорожня мафія, за походженням з однієї з кавказьких країн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одеського губернатора.


"Існуюча дорога нікуди не годиться. Не тому, що асфальта покрив поганий, а тому, що вона вузька. У нас є зараз 750 мільйонів гривень... цього буде достатньо, щоб її відремонтувати. Нам потрібен автобан, який передбачає міст через лиман Дністровський... Нам довелося йти на всілякі обміни: "Давайте, ви нам дасте на дорогу гроші, а ми закриємо очі на те, що інші гроші витрачаєте на незрозумілі депутатські програми, але більшість з них буде вкрадена". На ці компроміси доводиться йти, щоб будувати дорогу, яка всім потрібна", - сказав Саакашвілі.


За його словами, з аеропортом також є проблеми, зокрема зі смугою, а для вирішення проблеми потрібно передати це під контроль міністерства інфраструктури.


"Подивіться на дорогу Одеса-Київ. Там є ділянки, які будували турки, є ділянки, які будували місцеві субпідрядники, місцева кавказька мафія дорожня, не хочу згадувати одну з кавказьких країн, оскільки я сам з Кавказу і не хочу нікого ображати. Це як італійська мафія Нью-Йорка. Але одеська мафія, кавказька вже 20-річна, і вона займається тим, що будує дороги, які одразу псуються, потім виділяють гроші, потім знову тощо", - сказав глава одеської ОДА.



Раніше губернатор Одеської обласної державної адміністрації

Міхеїл Саакашвілі звернувся до росіян, натякнувши що владу в Україні скоро може захопити народ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?