Саакашвілі жорстко наїхав на Ківу: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі жорстко наїхав на Ківу: з'явилося відео

Саакашвілі жорстко наїхав на Ківу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі

 назвав

скандального главу департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України Іллю Ківу

 "кримінальним авторитетом".


Про це Саакашвілі заявив 17 травня в Одесі в рамках відкриття фармкомплекса "Інтерхім", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал NewsOne в YouTube.


На думку губернатора Одеської області, Ілля Ківа є "кримінальним авторитетом в формі поліції" і лобіював інтереси одних фармвиробників на шкоду іншим.


Слова Міхеїла Саакашвілі про Ківу можна почути з моменту 3:33:



Крім іншого, Ілля Ківа написав в Facebook про заяву Саакашвілі, що глава Нацполіціі України Хатія Деканоїдзе домагається його відставки і погрозив судовим розглядом. Втім, кому саме він погрозив, - Деканоїдзе чи Саакашвілі, - не зовсім ясно з його повідомлення.


"Сьогодні Саакашвілі під час прес-конференції в Одесі розповів, що Деканоїдзе домагається моєї відставки в інтересах виробників нарковмісних препаратів. Готую позов до суду", - написав поліцейський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ілля Ківа вразив заявою про те, що Міхеїл Саакашвілі планує захопити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?