Саакашвілі зізнався, яку неочікувану пропозицію отримав від Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зізнався, яку неочікувану пропозицію отримав від Зеленського

Саакашвілі зізнався, яку неочікувану пропозицію отримав від Зеленського
Джерело:  online.ua

Колишній президент Грузії та ексочільник Одеської області Міхеіл Саакашвілі 22 квітня повідомив, що отримав пропозицію від українського лідера Володимира Зеленського стати віцепрем'єром із питань реформ. Політик зазначив, що у нього вже була дуже змістовна бесіда з главою уряду Денисом Шмигалем, протягом якої сторони детально обговорили всі питання, пов'язані з можливою роботою Саакашвілі в уряді. Про це екскерівник Одеської ОДА написав на своїй сторінці в Фейсбук, передає ONLINE.UA.

"Я підтримував президента Зеленського під час виборів, весь той час, який він займає цей пост і пов'язую з його командою великі надії для України та всього регіону. Я підходжу до цієї пропозиції та до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах", - пише Міхеіл Саакашвілі.

Політик також наголосив, що готовий представати у парламенті свої пропозиції щодо необхідних змін як частину урядової програми Кабміну Шмигаля з конкретними напрацюваннями.

"Разом з командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами перенесла поточну світову економічну кризу і впоралася з усіма викликами. Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати в нагоді народу України, зробивши щось корисне для людей", - зазначає колишній президент Грузії.

Саакашвілі каже, що буде намагатися активно використовувати свій міжнародний досвід, для того щоб бути корисним членам урядової команди, в тому числі у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков всерйоз займуться мерами Одеси та Харкова, які продовжують ризикувати життям та здоров’ям українців під час пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?