Саакашвілі зловили на смішному плагіаті: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі зловили на смішному плагіаті: опубліковано фото

Саакашвілі зловили на смішному плагіаті: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі  зловили на запозиченні назви своєї книги «Так переможемо!» у драматурга радянських часів Михайла Шатрова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Віталія Портникова.


«Не знаю, що буде чекати нас під обкладинкою нової книги Міхеїла Саакашвілі, але рішуче не розумію, навіщо політику і його творчому колективу було запозичувати назву знаменитої п'єси (і книги) Михайла Шатрова», - написав Портников і опублікував відповідні фото.


«П'єси, яка настільки переконувала глядачів в невідворотності авторитаризму і необхідності довірити свою долю "хорошому вождю", що їй аплодував навіть Брежнєв з іншими членами політбюро. Справа навіть не в плагіаті», - продовжив Портников.


«Справа в недоречності паралелі для політика, ім'я якого пов'язують із демократичними реформами і вибором Грузією неленінської і несталінської перспективи. Сподіваюся, до початку Львівського форуму у автора буде можливість не тільки дописати свою працю, а й змінити назву», - резюмував журналіст.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Саакашвілі жорстко розкритикував рішення оргкомітету пісенного конкурсу "Євробачення-2017" про проведення конкурсу в Києві, а не в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?