Саакашвілі зробив нові цікаві заяви про Порошенко: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив нові цікаві заяви про Порошенко: опубліковано відео

Саакашвілі зробив нові цікаві заяви про Порошенко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації  Міхеїл Саакашвілі  заявив про те, що президент Петро Порошенко свого часу пропонував йому посади прем'єр-міністра і голови партії Порошенко «БПП».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Саакашвілі виданню «Лівий берег», відео якого Саакашвілі розмістив у своєму Facebook.


«Мені Порошенко пропонував посаду прем'єр-міністра, але я відмовився. Тому що у мене абсолютно не було підтримки у Верховній Раді. До того ж, уряд, яким треба було керувати, складався з одних корупціонерів. На таку посаду я тоді не міг погодитися», - заявив Саакашвілі.


«Така ж ситуація була з пропозицією стати головою БПП. Але я тоді твердо сказав, що поки всі корупційні прізвища будуть в списку - я на це не погоджуся», - додав екс-губернатор Одеської області.


Він також розповів, що в "Укроборонпромі" процвітає корупція.


Читайте також:  Саакашвілі пояснив невдачу в Одесі, в мережі розійшлися в оцінці: з'явилося відео


«Якби Гладковський - друг Порошенко, не курував оборонним сектором і не розкрадав його - завод "Луч" вже б давно зробив кращу зброю, ніж ми просимо у США», - сказав Саакашвілі.


«Україна не має жодного нового зразка зброї. Тому що замість того, щоб щось робити, Гладковський тільки викачує гроші - і про це знають всі», - продовжив Саакашвілі.


«Я як президент Грузії закуповував в України зброю, і я знаю, що там відбувається - там завжди була корупція. Але такої корупції, як під час війни не було ніколи. Я говорю про це з повною відповідальністю», - додав Саакашвілі.


«Я не оголошував війни Порошенко і не хочу з ним боротися. Я виступаю проти системи і старого політичного класу. Президент, звичайно, очолює це все, але крім нього там є багато інших гравців», - заявив екс-губернатор Одеської області.



Як повідомляв ONLINE.UA,  колишній глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що збирається створити нову політичну силу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?