Саакашвілі зробив резонансну заяву про свої плани
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив резонансну заяву про свої плани

Саакашвілі зробив резонансну заяву про свої плани
Джерело:  online.ua

Колишній глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі

заявив, що збирається створити нову політичну силу.


Про це він повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


"Я хочу оголосити, що ми будемо створювати нову широку політичну силу, платформу нових сил. Нашою метою є зміна теперішньої так званої політичної еліти, а насправді бариг і покидьків суспільства, які контролюють Верховну Раду, Кабінет міністрів і всі гілки влади України. Нашою метою є дострокові парламентські вибори, максимально швидко в стислі терміни. Нашою метою є зміна теперішньої політичної еліти всієї країни", - сказав Саакашвілі на брифінгу.



Читайте також

:

Порошенко

прийняв рішення щодо відставки Саакашвілі


За його словами, принципами нової політичної сили "є те, що ми не приймемо нікого, хто більше одного терміну був в Раді, хто б це не був.


"Нікого, хто більше 2-3 років пробув на посаді у виконавчій владі. У нас в списку не буде жодного представника прямого або підставного великого бізнесу. Ми будемо підтримувати бізнес, будемо всіляко йому допомагати. Але ми не будемо пускати бізнес в політику, до Верховної Ради", - зазначив політик.


Нагадаємо,

Міхеїл Саакашвілі заявив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА 7 листопада

. При цьому своє рішення він мотивував тим, що президент підтримує два клани в Одесі, і область здають не просто корупціонерам, а ворогам України.


У відповідь на це

Порошенко тонко натякнув, що готовий поборотися з Саакашвілі, якщо той вирішить перейти в опозицію до влади.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Адміністрації президента заявили, що Саакашвілі планували відправити у відставку ще влітку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?