Саакашвілі звинуватив Порошенка в серйозній речі
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі звинуватив Порошенка в серйозній речі

Саакашвілі звинуватив Порошенка в серйозній речі

Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі

 заявив, що президент Петро Порошенко доручив депутатам від БПП Ігорю Кононенко та Олександру Грановському позбавити його громадянства через суд.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.


"Моє дуже добре інформоване джерело повідомило мені, що Президент Порошенко доручив Ігорю Кононенко і його спільникові Грановському, неформальному куратору судових справ в корупційній піраміді адміністрації президента, зайнятися підготовкою питання про позбавлення мене громадянства за рішенням суду", - написав він.



Читайте також: Саакашвілі зробив нові цікаві заяви про Порошенко: опубліковано відео


За словами Саакашвілі, міжнародне право та українське законодавство забороняють позбавляти громадянства громадян України, якщо у них немає іншого громадянства.


"Дуже шкода, що Президент не тільки користується послугами цих відверто бандитських шахраїв, а й прислухається до їхніх порад", - зазначив він.


"У будь-якому випадку це рішення не буде мати нічого спільного з правом та тільки зміцнить мою рішучість і рішучість всієї, вже багатотисячної команди, боротися до переможного кінця", - додав екс-губернатор Одеської області.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Саакашвілі розповів про гарантії Порошенко, пов'язані з екс-прем'єром Арсенієм Яценюком

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?