Садовий неочікувано звернувся до Вакарчука
Категорія
Політика
Дата публікації

Садовий неочікувано звернувся до Вакарчука

Садовий неочікувано звернувся до Вакарчука
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий заявив, що поважає рішення співака Святослава Вакарчука, який повідомив, що не братиме участі у президентських виборах і нагадав, що його пропозиція щодо об‘єднання на парламентських виборах досі актуальна. Про це він написав у Facebook, передає ONLINE.UA

"Шаную позицію Святослава. Знаю, що він дуже серйозно ставиться до своїх політичних кроків. Моя пропозиція про об‘єднання зусиль на парламентські вибори є актуальною. Разом зможемо змінити обличчя української політики доволі швидко", - додав він.

Як відомо, раніше соліст гурту "Океан Ельзи", співак Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні. Після цього директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк висловив припущення, що артист вирішив бути над схваткою і не використовувати вибори президента, як трамплін до парламенту. Але Вакарчук може підтримати когось із кандидатів у президенти.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії  Сергій Лавров стверджує, що Росія отримала офіційне запрошення від ОБСЄ для участі російських спостерігачів в президентських виборах в Україні, які пройдуть 31 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?