Сакварелідзе пообіцяв нову партію і сказав, хто туди увійде
Категорія
Політика
Дата публікації

Сакварелідзе пообіцяв нову партію і сказав, хто туди увійде

Сакварелідзе пообіцяв нову партію і сказав, хто туди увійде

Екс-заступник генерального прокурора, колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе анонсував створення нової політичної партії і пообіцяв, що туди не увійде жоден корупціонер.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Днями все буде озвучено. Туди входитимуть талановиті і не корумповані люди, які хочуть щось змінити в цій країні", - уточнив він.
При цьому він не став ні підтверджувати, ні заперечувати входження в цю партію глави Одеської обласної держадміністрації Міхеїла Саакашвілі.
На питання, чи створюється партія на платформі "Рух за очищення", Сакварелідзе відповів: "Рух за очищення" свою справу зробив. Змінився прем'єр-міністр, змінюється генпрокурор. Тобто рух свою справу вже завершив. Поки більше нічого говорити не можу".
Раніше одеський губернатор неодноразово заявляв, що створений ним "Рух за очищення" не перетворюватиметься на політичну партію, проте чутки про це продовжують ходити до цього часу.
Відзначимо, що, за даними соцопитування групи "Рейтинг", якби Саакашвілі раніше створив свою партію, то в квітні вона б зайняла третє місце в електоральних уподобаннях українців.
Раніше в інтерв'ю ONLINE.UA Давид Сакварелідзе розповів про вплив президента України на діяльність Генпрокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?