Сакварелідзе розповів про свій 8-годинний допит у ГПУ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сакварелідзе розповів про свій 8-годинний допит у ГПУ: опубліковано відео

Сакварелідзе розповів про свій 8-годинний допит у ГПУ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній заступник генерального прокурора Давід Сакварелідзе

 розповів про допит у ГПУ, який тривав понад 8 годин.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112-Украина.

"Питання були про те, з ким ми співробітничали, чи перераховували гроші на рахунки Генпрокуратури. Деталі мого допиту потрапили до Куценко, який вимагає від мене кошториса, не маючи доступу до кримінальної справи. Хочу заявити, что схеми, кошториси, потоки — це для нас незрозуміла річ, і ми цим пишаємось. Щодо кошторисів — звертайтесь до Генпрокуратури, щодо реформ — звертайтесь до нас", — заявив Сакварелідзе.

Також він підкреслив, що допит, на його прохання, записувався на відео.

"Я знаю, що рано чи пізно це опублікують. Допит був пізнавальним. Слідчі дізнавалися, як працюють міжнародні організації, як мінімізується можливість крадіжки грошей американців. Я думаю, вони продовжуватимуть викликати. Боротьба в країні відбувається на рівні прокуратури, допитів і обшуків. В мене вже до цього імунітет", — додав він.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній заступник генпрокурора поспілкувався з президентом країни і заявив про свою готовність очолити ГПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?