Сам Путін це розповідав: Швеція несподівано вступилася за Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Сам Путін це розповідав: Швеція несподівано вступилася за Україну

Сам Путін це розповідав: Швеція несподівано вступилася за Україну
Джерело:  online.ua

Відомий політик та колишній прем’єр-міністр Швеції Карл Більдт у відповідь на заяву російського МЗС щодо анексії Криму заявив, що незаконна окупація Криму не стала наслідком "збройного заколоту в Києві" у 2014 році. Політик нагадав, що очільник Кремля сам визнав, що відправив на півострів свої війська за допомогою яких Кремль анексував Крим.

Про це він написав на сторінці у своїй соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Проголошення незалежності Республіки Крим та її об'єднання з Росією стало законним здійсненням права народу Криму на самовизначення після збройного перевороту в Україні з іноземною підтримкою", - саме з такою нахабною заявою виступили в МЗС РФ.

Карл Більдт жорстко розкритикував Росію за таку заяву і назвав її повною несенітницею. Він наголосив, що перехід Криму під владу Росії – грубе порушення міжнародних норм.

"Зрозуміло, що не було ніякого збройного заколоту в Києві, але був колапс провального та наскрізь корумпованого президента (Януковича, – ред.). І сам Путін вже розповідав, як він послав свої війська для захоплення Криму. Це є очевидним та кричущим порушенням міжнародного законодавства", - написав політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський президент вперше прокоментував своє рішення щодо запуску поїздів Росії в окупований український Крим по незаконно побудованому Кримському мосту. Він зухвало заявив, що отримав захоплення і задоволення від того, що Москві вдалося побудувати міст і залізницю на ньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?