Самі цілуєтеся з ними взасос: Лукашенко жорстко відповів Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

Самі цілуєтеся з ними взасос: Лукашенко жорстко відповів Кремлю

Самі цілуєтеся з ними взасос: Лукашенко жорстко відповів Кремлю
Джерело:  online.ua

В Кремлі почали критикувати Білорусь та її президента Олександра Лукашенка за прийом держсекретаря США Майка Помпео у Мінську. Лукашенко зізнався, що відносини Білорусі та Штатів стали теплішими та у своїй манері відповів росіянам. З такою заявою політик виступив під час відвідин Добрушської паперової фабрики, передає ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

"Я не скажу, що вже американці у нас такі великі друзі. Але період ось цього холоду, коли ми дивилися один на одного через якусь амбразуру, залізобетонну товсту стінку, закінчився. І нікому не треба в цьому напрямку стогнати, переживати і ридати. Ми налагоджуємо стосунки з найбільшою імперією – провідною країною світу", – висловився про дружбу зі США Лукашенко.

Також політик звернувся до росіян, які розкритикували прийом Майка Помпео у Мінську.

"У Росії стурбовані. А що, ми більше зробили з Америкою, ніж Росія? Ви подивіться: вони взасос з ними намагаються поцілуватися. Не виходить, правда. Ми переживаємо? Ми радіємо за них, коли вони обіймаються і цілуються. Тут цілий якийсь скандал підняли: ох, приїхав держсекретар!", - поскаржився білоруський лідер.

Він також наголосив, що відчуває: американська сторона оцінила його за дружню політику, а також за пропозицію підключити США до вирішення ситуації на Донбасі. Лукашенко, розповідаючи про зустріч із Помпео, називає його просто "Майком" і каже: він побачив реальну Білорусь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко жорстко відповів РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?