Самі винні: Путін назвав США відповідальними за досі не проведену зустріч з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Самі винні: Путін назвав США відповідальними за досі не проведену зустріч з Трампом

Самі винні: Путін назвав США відповідальними за досі не проведену зустріч з Трампом
Джерело:  orf.at

Президент Росії Влолодимир Путін заявив, що влада США відповідальна за досі не проведену зустріч з американським президентом Дональдом Трампом.

Про це він розповів у інтерв’ю австрійському телеканалу ORF, передає ONLINE.UA.

"Гадаю, що це результат жорстокої внутрішньополітичної боротьби у США",- сказав президент РФ.

Він також додав, що регулярно спілкується з американським колегою по телефону. Путін стверджує, що обидва лідери виступають за завершення "гонки озброєнь".

Окрім того, президент РФ висловив занепокоєння у зв’язку з можливим ядерним конфліктом між США та КНДР.

"Через географічну близькість РФ зробить все для зменшення напруги на Корейському півострові", - з аявив Путін.

Нагадаємо, раніше видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела повідомило, що адмінстрація американського президента перебуває на ранній стадії планування потенційного саміту між двома главами держав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін розлютився на звинувачення в незаконному захопленні Криму, в якому брали участь "зелені чоловічки". Він не зміг відповісти, якою була роль російських військових при анексії півострова в 2014 році, заявивши, що війська РФ завжди знаходилися в Криму за офіційним договором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?