Самий мініатюрний голлівудський актор помер загадковою смертю
Категорія
Світ
Дата публікації

Самий мініатюрний голлівудський актор помер загадковою смертю

Самий мініатюрний голлівудський актор помер загадковою смертю
Джерело:  online.ua

Відомий американський актор-карлик Верн Тройєр помер 22 квітня. Його знайшли мертвим у власному будинку. Причини смерті зірки "Гаррі Поттера" і "Доктора Зло" встановлюють - є версія, що він покінчив життя самогубством.

Про смерть Верна Тройер повідомляється на його офіційній сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

На момент смерті Верну Тройєру було всього 48 років. Він вважався самим мініатюрним актором Голлівуду через свій зріст, який становив 80 см. Актор завжди мав вигляд дуже оптимістичної і веселої людини, задоволеної життям. Але в заяві про його причини смерті присутній натяк на суїцид.

Верн Тройєр

"Верн був бійцем, коли мова йшла про його особистих боях. Протягом років він чинив опір і перемагав, чинив опір і перемагав, стикався з труднощами і знову боровся, але на жаль в цей раз не подужав. Депресія і самогубство - дуже серйозні проблеми. Ти ніколи не знаєш, які бої відбуваються в чийсь душі. Будьте добрішими один до одного. І завжди знайте, ніколи не пізно звернутися до когось за допомогою", - йдеться в повідомленні.

Верн Тройєр у ролі гобліна Крюкохвата в "Гаррі Поттері"

Нагадаємо, Верн Тройєр найбільше запам'ятався глядачам по ролі в фільмі "Остін Пауерс", де він виконав роль Міні-ми. Світова популярність до нього прийшла після виходу на екрани картини "Доктор Зло", в якому Тройєр зіграв клона головного героя. Зіграв Верн також і в "Гаррі Поттері" - він втілив образ гобліна Крюкохвата.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий діджей Avicii при невідомих обставинах помер у віці 28 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?