Самогубство засновниці Femen: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Самогубство засновниці Femen: з'явилися подробиці

Самогубство засновниці Femen: з'явилися подробиці

Одна із засновниць руху Femen і художниця Оксана Шачко наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі в Парижі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Інша засновниця руху Анна Гуцол підтвердила цю інформацію виданню.

"Оксана повісилась. Її друзі стверджують, що бачили її у п'ятницю востаннє. А вчора вирішили вибити двері і знайшли її", – повідомила Гуцол.

Вона також додала що передсмертна записка є, але її зміст Гуцол не відомий.  "Зв'язалися з посольством України та рідними. Вони будуть вирішувати, як іі поховати", – сказала активістка.
Зазначимо, що Шачко залишила записку англійською до паризької богеми, з якою вона останнім часом щільно спілкувалася: "Ви всі фейк".
"У Оксани було багато виставок, увага преси, багаті друзі. За останні 2 роки вона намагалася накласти на себе руки двічі. Третя спроба, на жаль, виявилася успішною", – зазначає знайома Шачко в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український режисер та співзасновник мистецького хутора "Обирок" Леонід Кантер покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?