Samsung підтвердила дату презентації нових флагманів
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Samsung підтвердила дату презентації нових флагманів

Samsung підтвердила дату презентації нових флагманів
Джерело:  online.ua

Випадково опублікований пост рекламного ролика з датою проведення Galaxy Unpacked 2020 не залишився непоміченим, тому компанії Samsung довелося оперативно підтвердити інформацію про майбутній захід. Офіційних даних мало, але, швидше за все, на презентації відбудеться анонс лінійки Galaxy S20 і довгоочікуваного складного смартфона Galaxy Fold 2. Інтернет-магазин «Цифра» дізнався, коли пройде презентація флагманів і чого слід від них очікувати.

Galaxy Unpacked 2020: дата проведення презентації   

Нещодавно підрозділ Samsung випадково опублікувало рекламний ролик, в якому була вказана точна дата релізу нових флагманських пристроїв. Ролик був швидко видалений, але користувачі встигли його зберегти і поділитися з усіма новиною, після чого компанія підтвердила дату проведення презентації. Згідно з інформацією, вона відбудеться 11 лютого в Сан-Франциско, що стало традицією для компанії, презентувала ряд смартфонів( Samsung Galaxy A30, Fold, S10) в тому ж місяці минулого року.

Нагадаємо, що підвищена увага до події викликано майбутньої прем'єрою лінійки смартфонів Galaxy S20 (вона ж S11):

  • S20;

  • S20 +;

  • S20 Ultra.

Також публіка чекає «дебюту» Galaxy Fold 2 - другого смартфона компанії зі складним корпусом. Згідно з наявною інформацією, він отримає ті ж характеристики, що й S20. Також очікується вихід бездротових навушників Buds + з активним шумозаглушенням.

Samsung Galaxy S20: що відомо про лінійку

Південнокорейський виробник вказує на глобальність змін в новій лінійці навіть назвою, що перестрибнула числові індекси попередніх поколінь практично на десяток.

Крім цього, лінійка буде дивувати:

  • просунутою системою камер з основним сенсором на 108 Мп;

  • приростом продуктивності на 25% завдяки процесору Snapdragon 865;

  • продовженої на 20% автономністю;

  • 12 ГБ оперативної пам'яті у молодших версій і 16 ГБ в Ultra;

  • оновленої оболонкою OneUI 2.0.

Поки мало відомо про габаритах і забарвленням лінійки, але очікується, що вона отримає мінімізований виріз під фронтальну камеру і діагональ не менше 6,3 дюймів у молодших модифікацій і 6,9 дюймів у старшій. Дизайн, швидше за все, повторить стилістику Samsung Galaxy A50 і А51, а роздільна здатність дисплея складе 3200 × 1440 пікселів. Частота оновлення екрану знайде 120 Гц, а обсяг акумулятора - від 4 000 до 5 000 мАг.

Чим здивує Galaxy Fold 2

Прем'єра Fold 2 послідує за першим розкладним телефоном компанії - Galaxy Fold. Згідно інформації, що просочилася інформації, новинка отримає менші рамки, більш компактні вирізи під дві фронтальні камери, 8-дюймовий екран і оновлений процесор Snapdragon 865. складаються смартфон буде не по вертикальній, а по горизонтальній лінії.

Очікується, що смартфон зменшиться в товщині завдяки ультратонкому склу та матиме третій екран, збільшений на 1 дюйм, для перегляду основної інформації в складеному вигляді. З чуток, модель отримає слот для MicroSD і включатиме в комплект бездротові навушники і стилус.

Поки невідомо, яка інформація про прем'єрних гаджетах підтвердиться, а що бренду вдалося вдало приховати, але очікувано презентація лінійок стане подією в світі технологій, а черговий вихід складного смартфона відкриє епоху пристроїв з новим форм-фактором. Чекайте релізу разом з нами і відстежуйте новинки на сторінках Y.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?