Санкції діють. Іноземні паркомати не працюють вже у другому місті Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції діють. Іноземні паркомати не працюють вже у другому місті Росії

Західні санкції проти РФ діють
Джерело:  РБК Україна

У російському Новосибірську з 2 жовтня з технічних причин відключили паркомати. Причина – західні санкції проти РФ.

Іноземні паркомати не працюють у РФ

У російському Новосибірську з 2 жовтня з технічних причин відключили паркомати. Причиною цього стали західні санкції проти РФ.

Про це повідомляють оператори парковок Новосибірська.

У адміністрації Новосибірська уточнили, що постачальник паркувального обладнання, яким є французька компанія Flowbird, призупинила обслуговування і роботу ліцензійного програмного забезпечення на території Росії.

Мер Новосибірська Анатолій Локоть визнав негативні наслідки санкцій. Він заявив, що зараз міська влада переводить обладнання на російське програмне забезпечення.

Є негативні наслідки запроваджених санкцій: перестало працювати програмне забезпечення для роботи паркоматів, яке було придбано за кордоном, тож, справді, поки що є можливість оплачувати лише через мобільний додаток, – сказав очільник міста.

Санкції проти РФ діють

Раніше повідомлялось, що у зв'язку з впровадженими Євросоюзом санкціями проти Росії у Владивостоці припинили роботу паркомати.

Так, оператор парковок у Владивостоці "Цифрове Примор'я" був змушений 1 жовтня відключити встановлені в центрі міста паркомати.

Компанія, заявили в "Цифровому Примор'ї", проводить аналіз і оцінку термінів модернізації паркувального обладнання. А тим часом водіїв попросили користуватися іншими способами оплати паркування.

Також уряд Австралії продовжив санкції на російські та білоруські товари, які оподатковуватимуться підвищеним митом до жовтня 2025 року.

Нещодавно Сполучені Штати Америки вирішили посилити санкції проти п'яти російських компаній. Під експортні обмеження потрапив найбільший у світі виробника титану з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?