Санкції проти РФ діятимуть до справедливої угоди з Україною — Шольц
Категорія
Політика
Дата публікації

Санкції проти РФ діятимуть до справедливої угоди з Україною — Шольц

Санкції проти РФ діятимуть до справедливої угоди з Україною — Шольц
Джерело:  online.ua

За словами німецького канцлера Олафа Шольца, санкції проти країни-агресорки Росії діятимуть доти, доки команда російського диктатора Володимира Путіна не досягне "справедливої угоди" з українською владою.

Джерело: ZDF

Шольц пояснив, як довго діятимуть санкції проти РФ

Санкції, які були ведені, залишаться чинними доти, доки не буде досягнуто справедливої угоди з Україною, - наголосив лідер ФРН.

Олаф Шольц також звернув увагу на те, що справедливі умови угоди може визначити лише сама Україна, "це не може і не диктуватиме ніхто в Європі".

За словами німецького канцлера, під час переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним він багато разів нагадував офіційній Москві про неприпустимість "продиктованого миру".

Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Німеччина не змириться з анексією Криму, оскільки це було б порушенням міжнародного права, - підсумував Олаф Шольц.

Шольц прокоментував рух України до ЄС

На переконання німецького лідера, подальший рух України до ЄС, якщо всі країни погодяться надати їй статус кандидата, залежить від зусиль українського народу.

Це непростий шлях, навпаки, дуже вимогливий, і він може зайняти дуже тривалий час. Це питання демократизації суспільства, вирішення проблем з верховенством права, з корупцією, - наголосив Олаф Шольц.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?