Санкції проти Росії: любителям Путіна пророкують голодні часи
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції проти Росії: любителям Путіна пророкують голодні часи

Санкції проти Росії: любителям Путіна пророкують голодні часи
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович в контексті  продовження санкцій країн Євросоюзу проти Росії  прогнозує настання важких часів для росіян.


Таку думку він висловив в блозі на ONLINE.UA.


На думку Рабіновича, у президента Росії Володимира Путіна і уряду РФ немає і не може бути ніякого плану з виведення Росії з політичної, економічної кризи, ізоляції держави, міжнародної легітимності.


"У Путіна і його ОПГ просто не може бути ніякого такого плану. Вони зайняті міжнародним і внутрішнім бандитизмом і розбоєм, з єдиною метою нескінченного набивання своїх кишень при нескінченному нелегальному утриманні своєї бандитської влади", - підкреслив він.


Читайте також: ЄС ухвалив найважливіше рішення щодо Росії і санкцій


"Так воно і вийшло. Плану як не було, так і немає. Тому що його у них бути не може за визначенням", - додав фінансист.


"Народ мовчить. В такому випадку, так йому і треба! Цьому народонаселенню. З такою динамікою через пару років половина країни буде жерти хряпу (капустяне листя, - ONLINE.UA). Ось і х*й з вами", - резюмував Слава Рабинович.


Більше  про продовження антиросійських санкцій і про майбутнє Росії читайте в блозі на ONLINE.UA: У Путіна плану немає: половина росіян скоро буде жерти хряпу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?