Санкції проти Росії скасують: в Україні зробили тривожний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції проти Росії скасують: в Україні зробили тривожний прогноз

Санкції проти Росії скасують: в Україні зробили тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

Український економіст Борис Кушнірук вважає, що в 2017 році Захід, ймовірно, скасує санкції проти Росії.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Перемога Трампа, перемога у Франції проросійського кандидата - це буде або Фійон, або Ле Пен. Швидше за все, це буде, все ж, Фійон. Вони приведуть до того, що санкції щодо Росії будуть якщо не скасовані повністю, то знецінені, будуть максимально намагатися знизити їх рівень під маскою того, що, мовляв, таким чином ми стимулюємо РФ до співпраці", - пояснив Кушнірук.
У той же час, за його словами, Путін не збирається йти з посади.
"Хоча очевидно, що Путін просто розраховує всіх пересидіти, бо там - в Європі, в Штатах - вони всі обираються, і, таким чином, їх рано чи пізно відправляють у відставку. Він сидітиме в своєму кріслі, поки вперед ногами не винесуть в якомусь вигляді - або через природну смерть, або ні", - зазначив економіст.

Читайте також: У Пу тіна нахабно і зухвало відповіли на нові санкції від США
За його словами, в 2017 році санкції будуть скасовані, а Україну звинуватять у невиконанні Мінських угод.
"Так ось, зрозуміло, що в 2017-му році санкції будуть скасовані, більш того, ще й будуть спроби звинуватити Україну, що вона не погоджується на варіант вирішення проблеми Донбасу на умовах, які вигідні, в першу чергу, Росії", - сказав експерт.
У той же час він припустив, що санкції впровадять і проти України.
"Водночас в Україні настільки чітке розуміння, що той варіант приймати неможливо, який хочуть нав'язати щодо Донбасу, що це навряд чи буде реалізовано і в 2017-му році. Тому нам доведеться зіткнутися з тим, що ще й проти нас можуть почати вводити певні санкції, обмеження за те, що ми відмовляємося від нав'язуваного нам варіанту. Це, правда, найгірший сценарій, я думаю, до цього не дійде", - резюмував Кушнірук.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Санкции против России отменят, но в Украине будет лучше: прогноз на 2017 год

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?