САП залучила хабарника в свідки проти Насірова - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

САП залучила хабарника в свідки проти Насірова - ЗМІ

САП залучила хабарника в свідки проти Насірова - ЗМІ

В якості свідка, який дає характеристики Роману Насірову, САП залучила Олега Вавровського - екс-начальника Рівненської митниці, звільненого Насіровим в зв'язку з низкою корупційних скандалів.

Про це в своєму матеріалі-розслідуванні повідомляє « Обозреватель ».

Як зазначає видання, ще свіжі в пам'яті кадри з безліччю готівкових доларів США, знайдених під час обшуку у екс-начальника Рівненської митниці Олега Вавровського і його співмешканки, інспектора митниці Руслани Полюхович.

У січні 2016 р. правоохоронці спільно з внутрішньою безпекою ДФС провели обшуки у службових осіб Рівненської митниці (підозри в зловживанні при розмитненні транспортних засобів). У підозрюваних вилучили приховані в тайниках гроші в еквіваленті 1,5 млн грн (59,7 тис доларів США і 1,15 тис євро).


Сьогодні Вавровський - фігурант цілого букета кримінальних проваджень: як зазначає «Обозреватель», проведеними перевірками були виявлені і підтверджені значні збитки держбюджету. Природно, що це не могло відбуватися без відома Вавровського, який тоді очолював Рівненську митницю, пише видання.

Серед інших звинувачень «свідка»: підозра в причетності до торгівлі людьми та розтрати держмайна.

Крім цього, слідчі Рівненської облпрокуратури встановлюють, звідки у екс-чиновника Вавровського гроші на покупку приватного будинку в Рівному, вартість якого близько 230 000 доларів США, а також на три квартири в Рівному та одну в Києві.

Звертає на себе увагу і те, що в деклараціях Вавровського не вказані зареєстровані на нього автомобілі Ford Fiesta і Audi S-line (остання куплена за 90 000 доларів США в 2015 році), зазначає «Обозреватель».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?