Сапери Держспецслужби транспорту МО показали, як знешкоджують російські боєприпаси — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сапери Держспецслужби транспорту МО показали, як знешкоджують російські боєприпаси — відео

Сапери Держспецслужби транспорту МО показали, як знешкоджують російські боєприпаси — відео
Джерело:  online.ua

Сапери Державної спеціальної служби транспорту показали на відео процес виявлення та знешкодження російських боєприпасів у Харківській області, які загарбники залишають, відступаючи з української землі.

Джерело: Державна спеціальна служба транспорту

Сапери ДССТ показали процес знищення російських боєприпасів

Сапери Державної спеціальної служби транспорту виявляють і знешкоджують ворожі боєприпаси на Харківщині, які окупанти лишають відступаючи з української землі. Незламні духом відновлять Україну! - йдеться в заяві пресслужби ДССТ.

Окрім того, повідомляється, що у Харківській області інженерно-саперна група Державної спеціальної служби транспорту, днями виявила цілий арсенал ворожої зброї в одному з населених пунктів.

Про це саперам ДССТ повідомили місцеві мешканці.

Під час обстеження одного з навчальних закладів фахівці виявили склад боєприпасів, який залишили російські окупанти під час відступу.

Понад півтисячі вибухонебезпечних предметів – артилерійських снарядів 152-мм, гарматних снарядів 100-мм, танкових снарядів 125-мм, 120-мм мінометних мін ворог залишив в приміщенні котельні освітнього закладу. Після проведеного сортування вибухонебезпечні предмети, які придатні до використання, сапери передали військовослужбовцям Збройних Сил України. Пошкоджені боєприпаси – були знешкоджені у визначеному та безпечному для людей місці.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?