Саудівська Аравія не зможе приховати свій злочин - Рухані
Категорія
Світ
Дата публікації

Саудівська Аравія не зможе приховати свій злочин - Рухані

Саудівська Аравія не зможе приховати свій злочин - Рухані
Джерело:  Associated Press

Президент Ірану Хассан Рухані сказав, що Саудівська Аравія "не зможе приховати свій злочин", просто розірвавши всі зв'язки з Ісламською Республікою, передає AP.

Президент Рухані зробив цей коментар в заяві, розміщеній на його сайті у вівторок, посилаючись на виконання королівством страти провідного шиїтського священнослужителя і опозиціонера шейха Німра аль-Німра.

Рухані сказав, що "уряд Саудівської Аравії вжив дивні заходи і відрізав свої дипломатичні відносини з Ісламською Республікою Іран, щоб покрити свої злочини". "Без сумніву, такі дії не можуть приховати настільки велике злодіяння", - додав він.

У заяві говориться, що Рухані зробив цей коментар в розмові з міністром закордонних справ Данії Крістіаном Йенсеном.

Нагадаємо, Саудівська Аравія розірвала дипломатичні відносини з Іраном після нападів на два дипломатичних поста, що послідували за стратою шейха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?