Саудівська Аравія збила запущену Єменом ракету
Категорія
Події
Дата публікації

Саудівська Аравія збила запущену Єменом ракету

Саудівська Аравія збила запущену Єменом ракету
Джерело:  Associated Press

Коаліція на чолі з Саудівською Аравією, яка бореться проти шиїтських бунтівників в Ємені, каже, що СА збила балістичну ракету, запущену в сторону королівства з Ємена, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
У заяві коаліції кажуть, що Саудівська королівська ППО перехопила ракету на світанку понеділка, 8 лютого, коли вона прямувала в південно-західну саудівську область Асир. Сили коаліції відповіли, обравши метою платформу запуску на території Ємену.
Саудівська Аравія була метою ракетно-артилерійського вогню у ряді випадків, оскільки вона втрутилася в громадянську війну в Ємені в минулому році, підтримавши міжнародно визнаний уряд країни.
Ер-Ріяд і його союзники намагаються відбити завоювання повстанців і сил, лояльних до колишнього президента, який захопив столицю Сана і інші частини країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?