Савченко дивно відповіла на незручне запитання: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко дивно відповіла на незручне запитання: з'явилося відео

Савченко дивно відповіла на незручне запитання: з'явилося відео

Народний депутат Надія Савченко на зустрічі з жителями міста Самбір, що на Львівщині, дивно відповіла на питання, чи вважає вона себе гідною звання Героя України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешко.
"Простий дідусь її запитав, чи вважає вона, що заслуговує звання Героя України", - написав він.
Також Олешко виклав відео спілкування Савченко з жителями міста, на якому видно, що відповідь на це питання депутат заявила: "Я не просила цієї нагороди".


Читайте також: Візит Савченко на Донбас: стала відома реакція простих бойовиків ДНР
Після цього нардеп почала розповідати про те, що під час свого перебування у російській в'язниці вона отримувала тисячі листів.
Цікаво також, що, відповідаючи на питання про те, що вона зробила за рік свого перебування на посаді народного депутата, Савченко розповіла про те, що вона посадила газон", додавши, що зробила це ще до свого потрапляння у Верховну Раду.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко у прямому ефірі не змогла відповісти на елементарне питання щодо політики.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?